HTML

Friss topikok

Két Chris Cunningham videó Aphex Twin zenéjével

2010.01.28. 13:41 :: Gabriel (B)

Ha azt hisszük a Rubber Johnny Aphex Twin egyetlen audiovizuális terrornak minősülő szerzeménye, tévedünk. Bár kétségtelen hogy a Rubber Johnny képvilágát nehéz lesz valaha is felülmúlni, mindenképp említésre méltó még a következő két videó.

A Windowlicker egy hagyományos, átlagos videónak indul, majd a prostituáltak arca helyén Aphex Twin beteg vigyora jelenik meg, de az igazi sokk csak a videó vége felé éri a nézőt. Zeneileg is zseniális a Windowlicker, ezért mindeképp érdemes végignézni, végighallgatni.

A Come to Daddy szintén rendkívül híres szám. Csak a youtube-ra feltöltött változatát eddig több mint négymillióan nézték meg. Tudni kell még róla, hogy az MTV-n még az éjszakai blokkból is kitiltották.

A Windowlicker-t és a Come to Daddy-t is szintén Chris Cunningham rendezte, akárcsak a Rubber Johnny-t. Igen, így néz ki az ha két zseni összeül, és együtt csinál valamit.

1 komment

Címkék: zene beteg youtube videó bizarr videoklip torz aphex twin chris cunningham zenés videó torzszülött

A bejegyzés trackback címe:

https://gloom.blog.hu/api/trackback/id/tr641708989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frankó · http://franko.blog.hu 2010.03.19. 11:48:33

Szia!
Nézd meg a blogomat, van rajta egy Aphex Twin rajongoi video! :)
süti beállítások módosítása