HTML

Friss topikok

Salad Fingers 1

2009.11.02. 14:40 :: Gabriel (B)

Szeretném a blogot azzal a videóval kezdeni, amit mindenképp kiemelkedőnek tartok ebben a műfajban. Bár találtam azóta jobbakat is, de ez klasszikus. Ezt ismerni kell. Angliában nincs aki ne hallott volna róla, de nálunk nem sokan ismerik, és mégkevesebben értik meg.

Következzék hát David Firth klasszikusa: A Salad Fingers első része.

A blogra lehetőség szerint mindig be fogom illeszteni a youtube videókat, de ha sikerül megtalálnom az eredetit, akkor a flash formátumú videót is linkelni fogom, hiszen az sokkal jobb minőségű. Ha tehetitek, én ajánlom hogy mindig azt nézzétek.



Flash formátum

A többi részt időnként, egyesével fogom felrakni a blogra. Egyrészt mert ha egyszerre megnézitek az összeset, valamit elvesz az értékéből. Túl gyorsan vége lesz. Másrészt pedig, pont azért csináltam ezt a blogot, hogy ne kelljen keresgélnetek, figyelnetek különféle oldalakat-csatornákat, hogy mikor kész az új mű. Majd itt úgyis megtaláljátok.

Egyébként a Salad Fingers első részét eddig több mint négy és félmillióan látták. És ez csak azoknak a száma akik a youtube videót nézték.
 

Következő rész

Szólj hozzá!

Címkék: flash beteg youtube videó nyomasztó sötét szürreális salad fingers david firth komor gloom fat pie

A bejegyzés trackback címe:

https://gloom.blog.hu/api/trackback/id/tr91493140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása